Trouwkleding op maat.
Kiest u ervoor om te trouwen in een bruidsjapon dan is het heel belangrijk dat het een jurk is die perfekt zit. Dit kan een witte japon zijn maar de jurk kan ook elke andere kleur hebben; als u er zich maar prettig in voelt want dat straal je uit. Bij een jurk op maat kunt u al je wensen kenbaar maken en dan gaan wij er aan werken om uw droomjurk te realiseren.

Trouwen: voor een bruid en bruidegom misschien wel de belangrijkste dag in hun leven. Daar hoort een trouwjapon bij naar uw wensen: met een halslijn, rokvorm en/of mouwen zoals u dat wenst, of dat nu couture of confectie is. Belangrijk is dat uw figuur zo goed mogelijk in de jurk uitkomt, ongeacht uw maat. Bij couture kunt u bijna alles zelf kiezen, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Zoekt u bruidsmode, een exclussieve designer bruidsjapon of wat eenvoudiger bruidskleding, bij ons kunt u op gebied van bruidsjurken en/of bruidskleding terecht. Wat u misschien niet in een bruidswinkel vindt, kan de coupeuse wel voor u maken in de kleur of soort stof die u mooi vindt. Tevens is het mogelijk een al bestaande of confectiebruidsjurk passend te maken.

Reina van den Bosch
Veenderij 25

1394 LA Nederhorst den Berg
06 5196 6221