Maatkleding - Fullcolour Creations

Maatkleding
Heb je een speciale gelegenheid waarbij een bijzondere outfit nodig is of wil je gewoon iets laten maken wat goed op maat zit dan is maatkleding een oplossing. Je kunt zelf een model bedenken of ik help je daarbij. Vervolgens kun je ook zelf de stof uitkiezen. Je bent dus helemaal vrij in wat je wilt. Dit heeft als voordeel dat je iets draagt wat volledig naar je zin is.

Zoekt u bruidsmode, een exclussieve designer bruidsjapon of wat eenvoudiger bruidskleding, bij ons kunt u op gebied van bruidsjurken en/of bruidskleding terecht. Wat u misschien niet in een bruidswinkel vindt, kan de coupeuse wel voor u maken in de kleur of soort stof die u mooi vindt. Tevens is het mogelijk een al bestaande of confectiebruidsjurk passend te maken.

Kleding reparatie / verstelwerk.
Heb je een kledingstuk waar iets aan kapot is en je wilt het laten repareren dan is dat bij ons ook mogelijk. Een rits in laten zetten, een kledingstuk laten verkorten of innemen, het is allemaal mogelijk.

Reina heeft haar opleiding tot coupeuse gevolgd aan de MTS voor Mode en Kleding in Amsterdam. Daar heeft ze zowel dames- als herenkleding gedaan.
Na een aantal andere baantjes is ze gaan werken bij een ontwerpster van bruidsmode waar ze japonnen op maat tekende, knipte en maakte. Na 11½ jaar is ze daarnaast haar eigen bedrijf begonnen. In de periode erna is ze volledig voor zichzelf gaan werken en heeft zich beziggehouden met het ontwikkelen van bruidskleding, het verstellen en op maat maken van feestkleding en het repareren van bestaande kleding. Verder heeft ze een lingerieopleiding gevolgd om lingerie op maat te kunnen tekenen en maken.

Maatkleding - Coupeuse -  Fullcolour Creations
Maatkleding - Naaiatelier -  Fullcolour Creations
Maatkleding - Naaister -  Fullcolour Creations
Reina van den Bosch
Veenderij 25

1394 LA Nederhorst den Berg
06 5196 6221